Константин Папазов е бил принуден да подаде оставка като член на

...
Константин Папазов е бил принуден да подаде оставка като член на
Коментари Харесай

Константин Папазов беше изгонен от Левски

Константин Папазов е бил заставен да подаде оставка като член на Надзорния съвет на футболен клуб " Левски ". Това разгласи самият той в пост във " Facebook " след вчерашната среща сред управлението на клуба, шефовете на генералния спонсор " Палмс бет ", както и представители на почитателите.

След срещата никой не приказва за обсъжданите тематики и взетите решения. Стори го обаче Папазов:

" Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казусът, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за " ЛЕВСКИ " и безусловно безкористно! Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата " ЛЕВСКИ " да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор PALMS BET! Само " ЛЕВСКИ " за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от Върховен административен съд!!! ".



До момента няма коментар на неговото изказване от други управителни фактори в " Левски ". Всъщност единственият, който показа нещо след вчерашния диалог, беше различен от членовете на Наздорния съвет - Петър Ганев.

" Днес се организира дълга, откровенна и от дълго време чакана среща за бъдещето на " Левски ". Клуб, последователи и спонсор сложиха всички проблеми на масата, потърсиха вероятни решения и дадоха началото на развой, който цели цялостното излекуване на обичания клуб. Вярвам, че всички забъркани страни правят оценка отговорността " Левски " да продължи развиването си в вярната посока. Затова и няма “лавина ” от мнения и изявления директно след срещата. Предстои доста работа ", написа той също във " Facebook ".

Константин Папазов имаше водеща роля през лятото на 2020 година при прехвърлянето на собствеността от тогавашния притежател Васил Божков. Първоначално баскетболният треньор бе изявил подготвеност той да одобри акциите и да се погрижи за спасяването на " Левски ". В последна сметка мажоритарният дял (86,6%) бе джиросан на Наско Сираков, който незабавно съобщи, че ще даде 35% от този дял на Папазов.
  Това обаче по този начин и не се случи и досега. В началото Папазов помагаше интензивно за финансирането, като даже един път отпусна заем, с който да се платят заплатите на футболистите. Малко по-късно стана ясно, че Папазов в действителност е оперирал със средства на предприемача Стойне Манолов, тогавашен притежател на ФК " Царско село ".   След това Папазов последователно бе изтласкан в миманса в " Левски " и продължи да се занимава главно с баскетболния тим на " сините ". Освен това той бе наклеветен за основен провинен за метода, по който бе разтрогнат контракта с компанията за спортна екипировка " Макрон ". Прекратените връзки с компанията костваха на " Левски " към 110 000 лева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР